IDÉER FÖR BAKGÅRDEN SKUGGAN

 

kyla din trädgård och skydda dig från den blåsande solen.

Jag älskar att underhålla min bakgård på sommaren, så när jag flyttade in i mitt hus med en trädgård som absolut inte hade någon skugga, visste jag att jag måste göra något åt ​​det. Efter dessa skugglösningar för trädgården och några idéer om uteplatsdekoration, var jag redo att bjuda över vänner på en trädgårdsfest.
Om du har en bakgård i söderläge kan det vara nästan omöjligt att njuta av sommarvädret utanför eftersom du kommer att ha kontinuerlig sol. Det är där dessa bakgårdsskuggidéer kommer väl till pass.

När jag först flyttade in i mitt hus var min bakgård bara en platt fläck av smuts (och ogräs!) utan någon skugga att hitta. Så jag var tvungen att utnyttja några av dessa trädgårdsskuggidéer för att göra min trädgård uthärdlig på sommaren.

Det här är listan över trädgårdsskuggidéer jag har gjort, samt några som jag fortfarande funderar på att lägga till.

BYG ETT TRÄDGÅRDSHUS
BYG EN PERGOLA
LÄGG TILL ETT PERGOLASKYDD
GÖR EN DIY UTOMUS SKuggmarkis
HÄNG NÅGRA BAKGRÅRDSKUGGARTRANGLAR
I allmänhet kräver det mycket arbete att ta sig an ett gör-det-själv-projekt, men om du har tid är det väl värt det. Dessa idéer skapar inte bara skugga i ditt hem, de ger också atmosfär till trädgården och kan ses som dekorativa delar. Om du inte har tid att ta itu med ett gör-det-själv-projekt kan du alltid välja att få dessa projekt gjorda, eller ett parasoll eller en vikarmsmarkis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *